Karel Abraham

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Karel Abraham
Karel Abraham Motoracereports.jpg
Abraham at the 2011 British Grand Prix.
Kabangsan Républik Céko Czech
Tanggal lair (1990-01-02) Januari 2, 1990 (umur 27)
Papan lair Brno, Czechoslovakia
Current team
Nomer motor 17
Website karelabraham.com

Karel Abraham ya iku pembalap motoGP saka nagara Ceska (Céko).Karel Abraham (lair ing Brno, Républik Cékoslowakia, 2 Januari 1990; umur 27 taun).Panjenengaé duwé kaprigelan ana ing Moto2 World Championship ing taun 2010. Abraham uga tim Cardion AB minangka munggah kelas déning MotoGP numpaki motor Ducati.[1]. Abraham ngerebut podium ka-3 ing tenthandingan Twin Ring Motegi uga panjenengané dadi juwara seri panutupan Moto2 kanthi posisi kapisanan ing seri Valencian Grand Prix.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Birt, Matthew (2010-07-28). "Ducati expands MotoGP entry for 2011". Motorcycle News (Bauer Media Group). Dijupuk 2010-08-14. 
  2. ^ Keen, James (7 November 2010). "Abraham 1st, Iannone 2nd". Motorcycle News (Bauer Media Group). Dijupuk 9 November 2010.