Randy de Puniet

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Randy de Puniet
Randy de Puniet 2005
Kabangsan Flag of Prancis French
Tanggal lair 14 Pébruari 1981 (umur 35)
Papan lair Maisons-Laffitte (France)
Current team
Nomer motor 14
Website www.depuniet.com/en/


Randy de Puniet iku pembalap motoGP saka Prancis.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Randy_de_Puniet&oldid=830424"