Randy de Puniet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Randy de Puniet
Randy de Puniet 2005
Kabangsan Prancis French
Tanggal lair (1981-02-14) Fèbruari 14, 1981 (umur 38)
Papan lair Maisons-Laffitte (France)
Current team
Nomer motor 14
Website www.depuniet.com/en/

Randy de Puniet iku pembalap motoGP saka Prancis.