Randy de Puniet

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Randy de Puniet
Randy de Puniet 2005
Kabangsan Prancis French
Tanggal lair (1981-02-14) 14 Fèbruari 1981 (umur 35)
Papan lair Maisons-Laffitte (France)
Current team
Nomer motor 14
Website www.depuniet.com/en/


Randy de Puniet iku pembalap motoGP saka Prancis.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Randy_de_Puniet&oldid=830424"