Cithakan:Werna-werna pamérangan negara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithak kandel[besut sumber]

Istilah sing dicithak kandel minangka istilah sing dianggo ing Indonesia. Sing dicithak miring minangka istilah asing.