Oblast

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Oblast iku sawijining istilah saka basa Rusia lan basa Slavia liyané lan tegesé kurang luwih "praja", "tlatah" utawa "provinsi". Ing basa Slavia tembung iki pasang aksarané kaya mengkéné: basa Ceko: oblast, basa Slovakia: oblasť, basa Rusia lan basa Ukraina: о́бласть, basa Bulgaria: о́бласт.

Banjur ing tlatah bekas Uni Soviet, tembung iki isih kerep dienggo, nanging biyasané olèhé masang aksara rada béda:

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Oblast&oldid=806336"