Cithakan:DinaIkiIngSejarah/13 Maret

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
  • 2013 - Xi Jinping kapilih dados présidhèn énggal China, nggantosaken Hu Jintao, sasampunipun satunggiling pamungutan swantun salebetipun pepanggihan parlemèn ing Beijing.
  • 2013 - Kardinal Jorge Mario Bergoglio saking Argentina kapilih minangka paus kanthi nami regnal Paus Fransiskus salebetipun Konklaf Kapausan 2013 lan dados paus Gréja Katulik Roma sepindhah saking Amérika Latin lan Ordo Yesuit.