Batu Televisi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Batu TV
PT. Batu TV
Logo Batu TV.jpeg
SloganBatu TV Kerrr
NegaraIndonésia
BasaBasa Indonésia
Wilayah siaranKota Malang dan Sekitarnya
Diluncuraké1 Januari 2004
Sing duwéPT. Batu TV
Kantor pusatJl. TVRI, Ds. Dresel, Ara-ara amba Kota Batu,Jawa Wétan
Situs webhttp://www.batutelevisi.com
Gambar:Kantor batu tv.JPG
Kantor lan Studio Batu Televisi

Batu Televisi ya iku Televisi Lokal Malang Raya kang ana ing Frekuensi Lokal 48 UHF. Kantor lan Studio Siaran mapan ing pèrèng Gunung lan Pegunungan kang dhuwuré ± 1.100 m saka lumah laut lan ditunjang kanthi sesawangan éndah kang minangka keuntungan tumrap Batu TV supaya éntuk view kang apik sajeroning pengambilan gambar kanggo sawijining produksi acara lan nembus jangkauan pancar nganti pelosok Malang Raya.

Batu Televisi ngadeg awit anané otonomi laladan kutha administratif Batu dadi kutha Batu, anané undang – undang pertelevisian lokal lan saka letak demografi ana potensi usaha pertelevisian ing Malang Raya.

Program Acara Batu TV kabéntuk dhedhasar kerjasama karo Team Creatif Batu TV, Production House (PH) lan Event Organizer (EO) Lokal lan Nasional.

Saliyané iku akèhé potensi-potensi laladan kang bisa dikembangake, status kutha Malang minangka kutha Pelajar ya iku mahasiswa lan pelajar saka sekabehing plosok laladan nempuh pendidikan ing kutha Malang, Potensi Pariwisata kang gedhé banget, sarta kreatifitas masyararakaté. Kanthi tujuan kepéngin duwé peran aktif sajeroning mbangkitake lan nggali potensi-potensi laladan sarta ningkatake pendapatan lan kreatifitas masarakat Malang Raya Batu Televisi nampilake program – program acara kanthi jangka wektu siyar saben Senin nganti Minggu jam 07.00 nganti jam 22.00 WIB.

Acara TV[besut | besut sumber]

  • Info 7 Malang Raya

Pawarta-pawarta anyar seputar Malang Raya. Acara iki siyap nampilake pawarta kang informatif, edukatif, bisa dipercaya lan manéka seputar Malang Raya. INFO 7 MALANG RAYA tayang saben dina jam 18.00 WIB.

  • Pengobatan Alternatif

Pengobatan alternatif kang digiyaraké Batu TV digiyaraké saben Minggu tumrap pamirsa kang duwé sambat keluhan ngenani lelara lumantar layanan telepon interaktif.

  • Nada & Irama

Giyaran anyar saka Batu TV kanggo pamirsa saben Batu TV kang nayangake manéka Music terbaru. Uga ana acara dansa lan tembang kenangan, kang dijurung déning komunitas tembang kenangan sa-Malang Raya.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  1. ALIH Cithakan:Panyawis TV ing Indonésia