Badan Koordinasi Keluarga Berencana Nasional

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Badan Koordinasi Keluarga Berencana Nasional, dicekak BKKBN, iku Lembaga pamaréntah Non Departemen Indonésia sing tugasé nindakaké tugas pamaréntahan ing babagan kulawarga berencana lan kulawarga sejahtera. Kepala BKKBN wektu iki diwengku déning Dr. Sugiri Syarief, MPA.

BKKBN tau sukses kanthi slogan dua anak cukup, laki-laki perempuan sama saja. Nanging, kango ngurmati hak azasi manungsa, saiki BKKBN lagi nggagas slogan anyar [1].

Pranala njaba[besut | besut sumber]