Badan Kepegawaian Negara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Badan Kepegawaian Nagara, dicekak BKN, iku Lembaga pamaréntah Non Departemen Indonésia sing tugasé nindakaké tugas pamaréntahan ing babagan manajemen kepegawaian nagara. Kepala BKN wiwit tanggal 29 November 2002 diwengku déning Hardijanto.

Pranala njaba[besut | besut sumber]