Badan Kepegawaian Negara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Badan Kepegawaian Nagara, dicekak BKN, iku Lembaga pamaréntah Non Departemen Indonésia sing tugasé nglaksanakaké tugas pamaréntahan ing babagan manajemen kepegawaian nagara. Kepala BKN wiwit tanggal 29 November 2002 diwengku déning Hardijanto.

Pranala njaba[besut | besut sumber]