Badan Kepegawaian Negara

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados

Badan Kepegawaian Nagara, dicekak BKN, iku Lembaga pamaréntah Non Departemen Indonésia sing tugasé nglaksanakaké tugas pamaréntahan ing babagan manajemen kepegawaian nagara. Kepala BKN wiwit tanggal 29 November 2002 diwengku déning Hardijanto.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]