Badan Kepegawaian Negara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Badan Kepegawaian Nagara, dicekak BKN, iku Lembaga pamaréntah Non Departemen Indonésia sing tugasé nindakaké tugas pamaréntahan ing babagan manajemen kepegawaian nagara.

Badan Kepegawaian Negara

Pranala njaba[besut | besut sumber]