Automobiles Gonfaronnaises Sportives

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Automobiles Gonfaronnaises Sportives

Automobiles Gonfaronnaises Sportives ("AGS" utawi Gonfaron sports car) inggih punika konstruktor balap alit saking Prancis , ingkang ndhérék manéka macem balap mobil sadangu 30 taun, kalebet Formula 1 saking taun 1986 dumugi taun 1991.[1]

Pendirian[besut | besut sumber]

Tim dipundirikaken déning mekanik Perancis, Henri Julien, ingkang ngoperasikaken pompa bènsin - the "Garage de l'Avenir" di sawijining désa ingkang nama Gonfaron. Wonten ing pungkasan taun 1950an lan wiwitan taun 1960an, Julien kanthi rutin ndhèrèk balap kelas alit. Piyambakipun satunggaling pembalap médioker ananging nedahaken kemampuan inggil wonten ing babagan teknik. Pungkasan, piyambakipun nggantos profèsinipun dados tukang damel mobil balap.[2]

Mobil Kapisanan[besut | besut sumber]

Mobil kapisananipun, AGS JH1, medal wonten ing taun 1969. Mobil punika dipundesain déning andhahan Julien, Christian Vanderpleyn warga nagara Bèlgi ingkang kagabung kaliyan tim wiwit pungkasaning taun 1950an dumugi 1988. Langsung, AGS damel mobil formula 3 piyambak kanthi ambisius ananging kirang saé kanggé nglawan Martinis ingkang ndominasi seri mau wonten ing éra 1970an.

Formula 2[besut | besut sumber]

AGS mendhet langkah majeng wonten ing taun 1978 nalika tim kanthi wantun miwiti kompetisi ing Éropah (Formula 2), kanthi tetep migunakaken kendaraan (AGS JH15) ingkang dipunrancang (déning Vanderpleyn), dipunyasa, lan dipunkemudikaken piyambak. Formula 2 minangka tantangan awrat kanggé tim alit mau, wonten ing taun 1978 lan 1979 boten pikantuk poin. Awal 1980an nedahaken kasil ingkang langkung saé. AGS minangka sakedhik tim ingkang yasa mobil piyambak (sareng kaliyan Maurer, Minardi, lan Merzario), lan pikantuk poin kanthi rutin, lan pikantuk kemenangan. AGS damel sajarah nalika pembalapipun, Philippe Streiff menangkan seri pungkasana ing taun 1984, migunakaken AGS JH 19C.

Formula 3000[besut | besut sumber]

Wonten ing taun 1985, AGS pindhah dhateng formula 3000 (kanthi sasis ingkanng dipundamel déning Duqueine sadhèrèk) ananging Julien boten kapéncut kaliyan organisasi lan regulasi seri ingkang énggal, saèngga piyambakipun mikir saperlu mendhet langkang majeng nuju bala mobil kelas donya.

Formula 1[besut | besut sumber]

Wiwitan[besut | besut sumber]

Wonten ing pungkasan musim panas 1986, dipunputusaken AGS ndhèrèk Italian Grand Prix ing Monza, seri pisanan formula 1 ingkang dipundhèrèki. Struktur tim ngagètaken sanget, tim kagungan boten langkung saking 7 punggawa lan taksih nindakaken operasi ing garasi ing Gonfaron. Kabandhingaken kaliyan Williams, McLaren utawi Ferrari ing pundi nalika semanten kagungan fasilitas ingkang langkung saé.

Asil Jangkep Formula 1[besut | besut sumber]

(key) (results in bold indicate pole position)

taun Sasis Mesin Ban Pembalap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 Points WCC
Cithakan:F1 AGS JH21 Motori Moderni V6 (t/c) Cithakan:Pirelli BRA ESP SMR MON BEL CAN DET FRA GBR GER HUN AUT ITA POR MEX AUS 0 NC
Ivan Capelli Ret Ret
Cithakan:F1 AGS JH22 Ford V8 Cithakan:Goodyear BRA SMR BEL MON DET FRA GBR GER HUN AUT ITA POR ESP MEX JPN AUS 1 12th
Pascal Fabre 12 13 10 13 12 9 9 Ret 13 NC DNQ DNQ Ret DNQ
Roberto Moreno Ret 6
Cithakan:F1 AGS JH23 Ford V8 Cithakan:Goodyear BRA SMR MON MEX CAN DET FRA GBR GER HUN BEL ITA POR ESP JPN AUS 0 NC
Philippe Streiff Ret 10 Ret 12 Ret Ret Ret Ret Ret Ret 10 Ret 9 Ret 8 11
Cithakan:F1 AGS JH23B
AGS JH24
Ford V8 Cithakan:Goodyear BRA SMR MON MEX USA CAN FRA GBR GER HUN BEL ITA POR ESP JPN AUS 1 15th
Philippe Streiff WD
Gabriele Tarquini 8 Ret 6 7 Ret Ret DNQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ
Joachim Winkelhock DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ
Yannick Dalmas DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ
Cithakan:F1 AGS JH24
AGS JH25
Ford V8 Cithakan:Goodyear USA BRA SMR MON CAN MEX FRA GBR GER HUN BEL ITA POR ESP JPN AUS 0 NC
Gabriele Tarquini DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNQ Ret DNPQ 13 DNQ DNQ DNQ Ret DNQ Ret
Yannick Dalmas DNPQ Ret DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ 17 DNPQ DNQ DNQ DNQ NC Ret 9 DNQ DNQ
Cithakan:F1 AGS JH25B
AGS JH27
Ford V8 Cithakan:Goodyear USA BRA SMR MON CAN MEX FRA GBR GER HUN BEL ITA POR ESP JPN AUS 0 NC
Gabriele Tarquini 8 Ret DNQ Ret DNQ DNQ DNQ DNQ DNQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ
Olivier Grouillard DNPQ
Stefan Johansson DNQ DNQ
Fabrizio Barbazza DNQ DNQ DNQ DNQ DNQ DNQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ DNPQ

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]