Penske Racing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Infobox NASCAR team Penske Racing ya iku tim balap mobil saka Amérikah Sarékat kang saikine ana ing ajang IndyCar Series lan NASCAR. Tim iki uga tau ana ing ajang Formula Satu. Tim iki minangka divisi saka Penske Corporation lan diduweni déning mantan pembalap kawakan Amérikah Sarékat, Roger Penske. Présidhèn tim iki ya iku Tim Cindric.

Pranala njaba[besut | besut sumber]