Penske Racing

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Cithakan:Infobox NASCAR team Penske Racing ya iku tim balap mobil saka Amérika Sarékat kang saikine ana ing ajang IndyCar Series lan NASCAR. Tim iki uga tau ana ing ajang Formula Satu. Tim iki minangka divisi saka Penske Corporation lan diduweni déning mantan pembalap kawakan Amérika Sarékat, Roger Penske. Presiden tim iki ya iku Tim Cindric.

Pranala njaba[besut | besut sumber]