Renault F1

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Renault F1 ya iku tim F1 saka Prancis sing purwa musim 2011 malih jeneng dadi Lotus Renault GP. Tim iki wis partisipasi ing F1 wiwit taun 1977. Ing taun 2005-2006 tim iki dadi juwara donya bebarengan karo Fernando Alonso.

Pratélan pembalap[besut | besut sumber]

Jeneng Pembalap Jeneng Pembalap

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ Masuk menggantikan Robert Kubica yang terkena cedera akibat kecelakaan saat Reli Andorra.

Pranala njaba[besut | besut sumber]