Fittipaldi Automotive

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Cithakan:Infobox mantan tim F1

Fittipaldi Automotive, punika asring dipunsébat Copersucar saksampuné asma sponsor utama kawiwitan, inggih punika sétunggalipun tim lan konstruktor formula satunggal ingkang berbasis ing Brazil. Tim punika madég taun 1974 déning pembalap Wilson Fittipaldi lan adikipun, juara donya ingkang kaping kalih Emerson, kaliyan yatra saking perusahaan géndis lan alkohol Brazil Copersucar. Taun 1976 Emerson ngejutaken donya balap formula sétunggal kaliyan ninggalakén tim juara McLaren kanggé mbalap ing tim kulawarga ingkang naté gagal. Juara masa ngajéngKeke Rosberg pikoleh podium kawiwitan ing Formula satu kaliyan tim punika.

Pendirian[besut | besut sumber]

Fitti-Vee: Fittipaldi membangun mobil balap pertama mereka kanggéFormula Vee taun 1967

Taun 1960 kulawarga Fittipaldi enem, Wilson lan Emerson, ngoperasiaken bisnis ingkang sukses ing indhustri lokal pembuatan kart lan tuning mesin. Mereka lajeng yasa mobil balap Formula Vee lan pinten-pinten jinis mobil sport, kalebet mesin ganda, berbahan fiberglas Volkswagen Beetle, sanèsipun dados bisnis aksesoris balap lan perawatan mobil.[1] Mereka juga juara nasional balap ing Brazil lan kesah ing Éropah ing pungkasan dekade 1960an, ing pundhi mereka ngerembag saking tingkat junior kanggé nggayuh formula satunggal, kategori balap tertinggi balap kursi tunggal. Saudara ingkang langkung enem, Emerson, langkung sukses; taun 1970 piyambakipun mbalap kanggé Lotus ing Formula Setunggal lan pikoleh juara donya kawiwitan ing taun 1972.[2] Wilson membalap kanggé tim Brabham ing Formula Setunggal taun 1972 lan 1973, pikoleh asil finish ingkang saé ing posisi kaping 5. Ing pungkasan taun 1973 kaliyan bersaudara mutusaken kanggé miwiti tim formula setungal piyambak.[3] Mangsa balap 1974 dipuntelasaken kanggé miwiti tim baru, ingkang gadhah titikan khas Brazil ingkang kiat. Wilson mbetahaken kanggé narik perusahaan gula lan alkohol Brazil Copersucar kanggé dados sponsor tim.[butuh sitiran] PembalapMcLaren Emerson dados konsultan kanggé tim. Mobil bermerek Copersucar dipunrancang déning perancang Brazil Richard Divila, ingkang merdamel kanggé Fittipaldi Empreendimentos ngrancang mobil Formula Vee, lan lajeng kanggé tim Formula Dua Éropah Bardahl Fittipaldi, memodifikasi sasis Lotus lan Brabham.[4][5] Perusahaan penerbangan nasional Embraer ugi gegayutan, memasok material kange tim lan nyediakaken terowongan angin. Jo Ramirez dipunpilih minangka manajer tim.[6] Tim wiwitanipun berbasis ing Brazil, hampir 6,000 mil (10,000 km) saking Britania Raya, kepindahan ing Inggris ndamel budaya Inggris mlebet ing formula satunggal wiwit taun dlan salajengipun. Copersucar FD01 ingkang ndawa lan lambat, kaliyan tonjolan ing ceraj mesin lan radiator wingking ingkang boten biyasa, ing cat pérak kaliyan corak kluwung ing pérangan samping, dipunluncuraken ing wulan Oktober 1974 ing ngajeng Senat Federal ing Brasilia kaliyan kehadiran présidhèn Ernesto Geisel.[butuh sitiran] kados ta Brabham seri BT ing mobil ndamelan (Brabham lan Tauranac), pembuatan mobil FD mencerminkan pembalap lan perancang (Fittipaldi and Divila).

Sajarah balap[besut | besut sumber]

Copersucar-Fittipaldi (1975-1977)[besut | besut sumber]

Copersucar-Fittipaldi FD04: Emerson kualifikasi ing posisi 5 ing debutnya ing tim taun 1976. Ini merupakan Fittipaldi kapungkasan ingkang dipunyasa ing Brazil.

Tim, wiwitanipun dipuntepang minangka Copersucar-Fittipaldi, boten pikoleh keberhasilan ing mangsa balap kawiwitan taun 1975. Wilson nabrak kaliyan sasis FD01 ing lap 13 ing balapan kawiwitan mereka, Grand Prix Argentina, ing pundhi saudaranipun menangaken balapan punika kaliyan McLaren.[7] Sasis nomer FD02 dan FD03, dipun-ginakaken ing sisa mangsa, gadhah desain sami kaliyan mobil wiwit nanging ngewahi sadaya desain body.[8] Wilson inggih punika pembalap tunggal kaliyan namung finish ingkang kapiang gangsal, hasil finish terbail inggih punika posisi ing 10yang punika manggèn ing kapungkasan Grand Prix AS di Watkins Glen, lan gagal kualifikasi ing tiga kesempatan. Pembalap Italia Arturo Merzario boten pikoleh asil ingkang langkung saé ing Grand Prix Italia sasampunipun Wilson matahaken kalih balung lengan pading a kecelakaaan ing sesi gladenan Grand Prix Austria.[9] Sanajan tidak memperoleh sukses, tim kecil mendapat berita besar pada mangsa berikutnya: Emerson Fittipaldi gegayutan kaliyan tim saking McLaren, ing pundhi piyambakipun pikoleh juara donya kaping kaliah taun 1974. Kakakipun mundur dados pembalap kanggé mlebet ing manajemen tim.

Fittipaldi Automotive (1978-1979)[besut | besut sumber]

Fittipaldi F5A: Versi modifikasi aerodinamika dari F5 yang dirancang olèh Giacomo Caliri.
Fittipaldi F8: Mobil dirancang olèh Harvey Postlethwaite dan Adrian Newey mudha.

Hasil kejuaraan donya[besut | besut sumber]

(key)

Tahun Sasis Mesin Pembalap 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 Poin WCC
Cithakan:F1 Fittipaldi FD01
Fittipaldi FD02
Fittipaldi FD03
Ford Cosworth DFV ARG BRA RSA ESP MON BEL SWE NED FRA Wilson Fittipaldi Ret 13 GBR]] GER AUT ITA USA 0 NC
Brazil [[Wlor="#FFCFCF" align="center"| DNQ WD/Ret DNQ 12 17 11 Ret 19 Ret DNQ 10
Itali Arturo Merzario 11
Cithakan:F1 Fittipaldi FD04 Ford Cosworth DFV BRA RSA USW ESP BEL MON SWE FRA GBR GER AUT NED ITA CAN USA JPN 3 11th
Brazil Emerson Fittipaldi 13 17 6 Ret DNQ 6 Ret Ret 6 13 Ret Ret 15 Ret 9 WD/Ret
Brazil Ingo Hoffmann 11 DNQ DNQ DNQ
Cithakan:F1 Fittipaldi FD04
Fittipaldi F5
Ford Cosworth DFV ARG BRA RSA USW ESP MON BEL SWE FRA GBR GER AUT NED ITA USA CAN JPN 11 9th
Brazil Emerson Fittipaldi 4 4 10 5 14 Ret Ret 18 11 Ret DNQ 11 4 DNQ 13 Ret
Brazil Ingo Hoffmann Ret 7
Cithakan:F1 Fittipaldi F5A Ford Cosworth DFV ARG BRA RSA USW MON BEL ESP SWE FRA GBR GER AUT NED ITA USA CAN 17 7th
Brazil Emerson Fittipaldi 9 2 Ret 8 9 Ret Ret 6 Ret Ret 4 4 5 8 5 Ret
Cithakan:F1 Fittipaldi F6A
Fittipaldi F5A
Ford Cosworth DFV ARG BRA RSA USW ESP BEL MON FRA GBR GER AUT NED ITA CAN USA 1 12th
Brazil Emerson Fittipaldi 6 11 13 Ret 11 9 Ret Ret 12 Ret Ret Ret 8 8 7
Brazil Alex Ribeiro DNQ DNQ
Cithakan:F1 Fittipaldi F7
Fittipaldi F8
Ford Cosworth DFV ARG BRA RSA USW BEL MON FRA GBR GER AUT NED ITA CAN USA 11 9th
Brazil Emerson Fittipaldi NC 15 8 3 Ret 6 Ret 12 Ret 11 Ret Ret Ret Ret
Finlan Keke Rosberg 3 9 Ret Ret 7 DNQ Ret DNQ Ret 16 DNQ 5 9 10
Cithakan:F1 Fittipaldi F8C Ford Cosworth DFV USW BRA ARG SMR BEL MON ESP FRA GBR GER AUT NED ITA CAN CPL 0 NC
Finlan Keke Rosberg Ret 9 Ret Ret Ret DNQ 12 Ret Ret DNQ DNQ DNQ DNQ 10
Brazil Chico Serra 7 Ret Ret DNQ Ret DNQ 11 DNS DNQ DNQ DNQ DNQ DNQ DNQ
Cithakan:F1 Fittipaldi F9
Fittipaldi F8D
Ford Cosworth DFV RSA BRA USW SMR BEL MON DET CAN NED GBR FRA GER AUT SUI ITA CPL 1 14th
Brazil Chico Serra 17 Ret DNQ 6 DNPQ 11 DNQ Ret Ret 11 7 DNQ 11 DNQ

hasil non kejuaraan donya[besut | besut sumber]

Tahun Event papan Pembalap Hasil Catatan
1975 BRDC International Trophy Silverstone Wilson Fittipaldi Ret International Trophy merupakan jadwal rutin dari taun 1950 menuju 1970
1978 BRDC International Trophy Silverstone Emerson Fittipaldi 2
1979 Gran Premio Dino Ferrari Imola Alex Ribeiro Ret Balapan non kejuaraan donya untuk peresmian Autodromo Dino Ferrari
1980 Spanish Grand Prix Jarama Emerson Fittipaldi 5 Balapan tidak dihadiri tim 'FISA' (lihat Perang FISA-FOCA)
dan kemudian dinyatakan tidak dapat dimasukkan ke kejuaraan donya.
Keke Rosberg Ret
1981 South African Grand Prix Kyalami Keke Rosberg 4 Kurban lain perang FISA-FOCA
Chico Serra 9

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. Ludvigsen (2002) pp.26–29
  2. Donaldson, Gerald. "Emerson Fittipaldi". Formula One Administration Ltd. Dijupuk 13 July 2010. 
  3. Ludvigsen (2002) p.132
  4. Richard Divila www.grandprix.com Retrieved 28 February 2006
  5. Ricardo Divila www.teamdan.com Retrieved 7 March 2006
  6. Jo Ramirez (2005): Memoirs of a Racing Man. Haynes Group.
  7. Gill (ed.) 1976 pp.19-22
  8. Hodges (1990) p.103
  9. Barrie Gill John Player Motorsport Yearbook 1976-The World Championship 1975 page 78. Queen Anne Press Ltd ISBN 0-362-00254-1


Pranala njaba[besut | besut sumber]

  • Gill, Barrie (1976). Player, John, Motor Sport Year Book 1976. London: Queen Anne. ISBN 0362002541. 
  • Hodges, David (1998). A-Z of Formula Racing Cars. City: Elmar. ISBN 1901432173. 
  • Nye, Doug (1986). The Autocourse History of the Grand Prix Car 1966-1985. Richmond: Hazleton. ISBN 0905138376. 
  • Lyons, Pete (24 October 1974) 'The new F1 Fittipaldi' Autosport p. 10 (Haymarket Publications)
  • Karl Ludvigsen (2002) 'Emerson Fittipaldi' Haynes Group. ISBN 1-85960-837-X

Semua hasil formula satu diambil dari:

  • Official Formula 1 Website. Archive: Results for 1972–1982 seasons www.formula1.com Retrieved 28 February 2006
  • The Formula One Archives-Non-Championship & Aurora www.silhouet.com/motorsport Retrieved 23 March 2006

Cithakan:F1-stub