Suweng

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Suweng/Anting-anting

Suweng utawa sruweng, utawa subang, utawa sungu iku sajinis pepaès tumrap wanita sing dipasang nèmpèl ing kuping.Bahané bisa saka logam, plastik, kaca, watu mulia, manik-manik, lan liya-liyané.

Suweng iki asring uga dipigunakaké kanggo piranti dolanan cublak-cublak suweng.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Suweng&oldid=829173"