Gelang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gelang

Gelang kuwi kalebu salah sawijining rerengga kang di anggo ana ing tangan utawa sikil kang utamané ana ing pergelangan.Wujud lan jinising didasarake tumuju mupangat utawa kagunan kapengkar dumadi wangun bahan waja, kulit kain plastik emas uga bahan liya uga isih ngandut permata s, wewatunan s, kayu, lan/ utawa shell s. Gelang dimupangatake minangka dadi sarana kasehatan, medis lan ciri tumuju kayata gelang alergi uga grita sakit pasien-identifikasi tag.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gelang&oldid=830463"