Masjid Raya Sabilal Muhtadin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Masjid Raya Sabilal Muhtadin
Masjid_Raya_Banjarmasin.jpg
Masjid Raya Sabilal Muhtadin
Informasi umum
Lokasi Flag of Indonésia Banjarmasin, Indonesia
Alamat Jalan Sudirman, Kelurahan Antasan Besar, Banjarmasin Tengah, Banjarmasin
Koordinat 3°19′8.20″S 114°35′28.40″E / 3.318944°S 114.591222°E / -3.318944; 114.591222
Halaman Mburi Masjid Raya Sabilal Muhtadin Banjarmasin

Masjid Raya Sabilal Muhtadin yaiku sawijining masjid gedhe kang ana ing Kutha Banjarmasin, Kalimantan Kidul, Indonesia, persis ing kalurahan Antasan Besar, kecamatan Banjarmasin Tengah. Ing dalem kompleks iki uga ana kantor MUI Kalimantan Kidul. Masjid iki kabangun ana ing sisih kulon kali Martapura lan kabangun ana ing taun 1981.[1] Ing masjid iki diselenggarakan Seleksi Tilawatil Quran Nasional (STQN) Kaping XXI 2011 ing tanggal 4-11 Juni 2011.[2]


Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Cathetan Sikil[sunting | sunting sumber]

Cithakan:Masjid ing Indonesia