Masjid Raya Baiturrahman

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Koordinat: 5°33′13″N 95°19′1.9″E / 5.55361°N 95.317194°E / 5.55361; 95.317194

Masjid Raya Baiturrahman
Meuseujid Raya Bayturrahman.JPG

Masjid Raya Baiturrahman

Informasi dhasar
Dunung Banda Aceh, NAD, Indonesia
Afiliasi agama Islam
Dhèskripsi arsitèktur
Jinis arsitèktur Masjid
Spesifikasi
Kubah 5 kubah wiwit taun 1968
Foto Masjid Raya Baiturrahman ing taun 1910 - 1930 saka arsip Tropen Museum

Masjid Raya Baiturrahman iku sawijining masjid sing dumunung ing pusat Kutha Bandha Aceh. Masjid iki biyèn arupa masjid Kasultanan Acèh.

Gambar[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]