Institut Seni Indonesia Surakarta

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Institut Seni Indonesia (ISI) Surakarta
Diadegaké 11 September 2006 (sakdurunge kanthi jeneng STSI Surakarta)[1]
Jenis Perguruan Tinggi Negeri
Rèktor Prof. Dr. T. Slamet Suparno, S.Kar, MS.
Lokasi , Surakarta
Situs web http://www.isi-ska.ac.id

Institut Seni Indonesia Surakarta utawa ISI Surakarta, iku salahsijining perguruan tinggi seni negeri sing kampuse ana neng kutha Surakarta. Institut iki kusus nyelenggara'ake pendhidhikan neng bidang kesenian.
ISI Surakarta iki dibentuk saka gabungan Akademi Seni Karawitan Indonésia (ASKI) lan Akademi Seni Tari Indonésia (ASTI).

Bidang pendhidhikan[sunting | sunting sumber]

Program studi kang bisa dijupuk ing ISI Surakarta ing mangsa iki yaiku:

ISI Surakarta didadegake pamrakarsa Pentas Tari 24 Jam ing tanggal 29 April 2007 kanggo memperingati Dina Tari Internasional. ing sakjroning pagelaran uga ditampilake babagan tari saka tlatah Indonésia lan saka sajumlah negara manca.[2] [3]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Cathetan suku[sunting | sunting sumber]