Universitas Riau

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Universitas Riau
Logo univ riau.jpg
Diadegaké 25 September 1962
Jenis Perguruan Tinggi Negeri
Rèktor Prof. Dr. Ashaluddin Jalil, MS
Lokasi , Pekanbaru, Riau, Indonesia
Situs web http://www.unri.ac.id

Universitas Riau, kasingkat UR, yaiku perguruan tinggi negri ing Pekanbaru, Indonesia, kang diadhekaké ing 25 September 1962. Rektor ing taun 2006 nganti saprene yaiku Prof. Dr. Ashaluddin Jalil, MS. Lan uga dheweke njabat ing peride 2010-2014.

Gedung Fakultas Kedokteran UNRI

Sejarah[sunting | sunting sumber]

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

Cithakan:PTN Ing Indonesia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Universitas_Riau&oldid=837602"