Universitas Brawijaya

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Universitas Brawijaya
World Class Entrepreneurial University
Diadegaké 5 Januari 1963
Jinis Universitas Negeri
Rèktor Prof. Dr. Ir. Yogi Sugito
Dosèn 12
Staf 957
Mahasiswa 30.278
Lokasi Malang, Jawa Timur, Indonesia
Kampus 1.813.664m²
Werna Biru Cithakan:Color box
Julukan UB
Maskot Join UB, Be The Best
Situs wèb www.ub.ac.id

Universitas Brawijaya utawa UNBRA utawa UNIBRAW iku sawijining universitas negeri ing Kutha Malang, Indonésia. Universitas Brawijaya (disingkat UB) diresmèkaké minangka Universitas Negeri ing taun 1963. Wektu iki UB nduwèni mahasiswa sing cacahé luwih saka 30 èwu saka manka strata wiwit saka Program Pendidikan Vokasi (Diploma), Program Sarjana, Program Magister lan Program Doktor saliyané Program Spesialis lan Program Pendidikan Profesi sing sumebar jroning 12 Fakultas lan 2 Program.

Fakultas[sunting | sunting sumber]

Kampus Universitas Brawijaya

* Fakultas Hukum[1]

* Fakultas Ekonomi dan Bisnis[2]

* Fakultas Ilmu Administrasi[3]

* Fakultas Pertanian[4]

* Fakultas Peternakan[5]

* Fakultas Teknik[6]

* Fakultas Kedokteran[7]

* Fakultas Perikanan dan Ilmu Kelautan[8]

* Fakultas Matematika dan Ilmu Pengetahuan Alam[9]

* Fakultas Teknologi Pertanian[10]

* Fakultas Ilmu Sosial dan Ilmu Politik[11]

* Fakultas Ilmu Budaya[12]

* Program Kedokteran Hewan

* Program Teknologi Informasi dan Ilmu Komputer

* Program Pendidikan Vokasi

* Program Pascasarjana

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]