Menyang kontèn

Winong, Boyalali, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Winong
Désa
Winong kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Winong
Winong
Winong kapernah ing Jawa Tengah
Winong
Winong
Winong kapernah ing Indonesia
Winong
Winong
Koordhinat: 7°26′17″S 110°39′03″E / 7.43799°S 110.65085°E / -7.43799; 110.65085Koordhinat: 7°26′17″S 110°39′03″E / 7.43799°S 110.65085°E / -7.43799; 110.65085
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.2005

Winong iku désa ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.