Mudal, Boyalali, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Mudal
Désa
Mudal kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Mudal
Mudal
Mudal kapernah ing Jawa Tengah
Mudal
Mudal
Mudal kapernah ing Indonésia
Mudal
Mudal
Koordhinat: 7°33′07″S 110°29′32″E / 7.55195°S 110.49233°E / -7.55195; 110.49233Koordhinat: 7°33′07″S 110°29′32″E / 7.55195°S 110.49233°E / -7.55195; 110.49233
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.2008

Mudal iku désa ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)