Menyang kontèn

Karanggeneng, Boyalali, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Karanggeneng
Désa
Karanggeneng kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Karanggeneng
Karanggeneng
Karanggeneng kapernah ing Jawa Tengah
Karanggeneng
Karanggeneng
Karanggeneng kapernah ing Indonesia
Karanggeneng
Karanggeneng
Koordhinat: 7°20′20″S 110°42′23″E / 7.33883°S 110.70644°E / -7.33883; 110.70644Koordhinat: 7°20′20″S 110°42′23″E / 7.33883°S 110.70644°E / -7.33883; 110.70644
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.2003

Karanggeneng iku désa ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.