Karanggeneng, Boyalali, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Karanggeneng
Désa
Karanggeneng kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Karanggeneng
Karanggeneng
Karanggeneng kapernah ing Jawa Tengah
Karanggeneng
Karanggeneng
Karanggeneng kapernah ing Indonésia
Karanggeneng
Karanggeneng
Koordhinat: 7°20′20″S 110°42′23″E / 7.33883°S 110.70644°E / -7.33883; 110.70644Koordhinat: 7°20′20″S 110°42′23″E / 7.33883°S 110.70644°E / -7.33883; 110.70644
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.2003

Karanggeneng iku désa ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.