Menyang kontèn

Kebonbima, Boyalali, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kebonbima
Désa
Kebonbima kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Kebonbima
Kebonbima
Kebonbima kapernah ing Jawa Tengah
Kebonbima
Kebonbima
Kebonbima kapernah ing Indonesia
Kebonbima
Kebonbima
Koordhinat: 7°21′23″S 110°38′30″E / 7.35631°S 110.64157°E / -7.35631; 110.64157Koordhinat: 7°21′23″S 110°38′30″E / 7.35631°S 110.64157°E / -7.35631; 110.64157
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.2009

Kebonbima iku désa ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.