Penggung, Boyalali, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Penggung
Désa
Penggung kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Penggung
Penggung
Penggung kapernah ing Jawa Tengah
Penggung
Penggung
Penggung kapernah ing Indonésia
Penggung
Penggung
Koordhinat: 7°26′59″S 110°40′33″E / 7.44985°S 110.67571°E / -7.44985; 110.67571Koordhinat: 7°26′59″S 110°40′33″E / 7.44985°S 110.67571°E / -7.44985; 110.67571
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.2006

Penggung iku désa ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak tanggal 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)