Menyang kontèn

Siswadipuran, Boyalali, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Siswadipuran
Kalurahan
Siswadipuran kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Siswadipuran
Siswadipuran
Siswadipuran kapernah ing Jawa Tengah
Siswadipuran
Siswadipuran
Siswadipuran kapernah ing Indonesia
Siswadipuran
Siswadipuran
Koordhinat: 7°30′13″S 110°45′36″E / 7.50369°S 110.76008°E / -7.50369; 110.76008Koordhinat: 7°30′13″S 110°45′36″E / 7.50369°S 110.76008°E / -7.50369; 110.76008
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.1002

Siswadipuran iku kalurahan ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.