Menyang kontèn

Banaran, Boyalali, Boyalali

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Banaran
Kalurahan
Banaran kapernah ing Kabupatèn Boyalali
Banaran
Banaran
Banaran kapernah ing Jawa Tengah
Banaran
Banaran
Banaran kapernah ing Indonesia
Banaran
Banaran
Koordhinat: 7°19′23″S 110°40′54″E / 7.32318°S 110.68159°E / -7.32318; 110.68159Koordhinat: 7°19′23″S 110°40′54″E / 7.32318°S 110.68159°E / -7.32318; 110.68159
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBoyalali
KacamatanBoyalali
Kodhe laladan
administrasi
33.09.05.1004

Banaran iku kalurahan ing Kacamatan Boyalali, Kabupatèn Boyalali, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.