Wikipedia:Pitulung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Sugeng rawuh ing kaca Pitulung!

Daftar pitakonan sing kerep lan kerep banget kawetu

Miwiti panggunaan

Njelajahi Wikipedia

Nyunting Wikipedia

Nyunting Wikipedia
Kontribusi ing Wikipedia
Pambuka
Tutorial
Sidhatan
Aturan sing diprasajakaké
Kamus

Panyuntingan

Cara nyunting kaca
Kiat
Pranala
Bagéan
Kategorisasi
Tutorial gambar
Pengalihan
Kothak info
Cithakan
Daftar
Cathetan sikil
Tabel
Rumus
Karakter khusus
EasyTimeline
HTML
Tembung sekti lan variabel

Nyimpan suntingan

Ringkesan suntingan
Daftar cekakan ing ringkesan panyuntingan
Konflik panyuntingan
Suntingan sithik
Pirsani pratayang

Gawé kaca anyar

Miwiti kaca anyar
Jeneng kaca
Konvensi pawèwèh jeneng
Disambiguasi
Anak-kaca

Pangopènan artikel

Penggabungan lan pemindahan
Kawicaksanan pambusakan
Kategorisasi
Rintisan
Kaca dhiskusi
Pengembalian
Vandalisme
Kawicaksanan pangreksan
Pranala interwiki
Pranala interwikimedia
Jeneng kaca
Ruang jeneng
Jangkar
Nerjemahaké artikel
Purge
Alat sunting njaba
Sidhatan panyuntingan

Paugeran gaya panulisan

Siklus urip artikel

Antarmuka Wikipedia

Pranala lan rujukan

Gambar lan media

Nglacak owah-owahan

Kawicaksanan lan paugeran

Komunikasi

Komunikasi

Ngajokaké pitakon

Panggolèkan iku cara paling cepet lan paing gampang kanggo nemokaké jawaban pitakonan faktual.
Méja referènsi kanggo njaluk informasi utawa artikel sing ora ditemokaké.
Méja pitulung kanggo pitakonan ngenani Wikipedia utawa panyuntingan.
Kaca dhiskusi saben artikel (klik tab "dhiskusi") kanggo maca utawa partisipasi jroning dhiskusi ngenani artikel.
Panyuwunan kawigatèn pangurus kanggo njaluk pitulung saka salah siji pangurus.
Warung kopi kanggo dhiskusi masalah kawicaksanan lan tèknis.

Media komunikasi

Hubungi kami
Kaca dhiskusi
Kaca panganggo
Babel
Milis
Kanal IRC
Warung kopi
Laporan bug atau permintaan fitur
Wikipedian
Panyuwunan panemu
Meta Wiki, organisasi kabèh proyèk Wikimedia
Ngirim pesen
Kopi dharat

Informasi: Warta

Gapura komunitas
Warta ngenani Wikipedia
Wikipedia ing media massa
Wara-wara
Statistik
Rilis pers
WartaWiki
Wikizine
Tonggak sajarah ing Meta Wiki

Komunitas Wikipedia

Sumber lan daftar

Pengaturan akun

Informasi tèknis