Pitulung:Kothak info

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kothak info (Basa Inggris: infobox) ing Wikipedia iku sawijining tabel sing nduwèni format konsisten sing ditampilaké ing artikel-artikel sing nduwé subyèk sarupa. Kothak info ditujokaké kanggo mènèhi ringkesan informasi sing konsisten antar artikel utawa kanggo mènèhi kamudahan navigasi antar artikel sing magepokan raket jroning subyèk kasebut.

Gawé kothak info[sunting | sunting sumber]

Gawé kothak info padha waé karo gawé kaca liyané. Gunakna ruang jeneng "Cithakan" kanggo gawé kothak info. Panjenengan bisa migunakaké conto ing ngisor iki kanggo disalin menyang cithakan kothak info anyar sing panjenengan gawé.

{| class="infobox bordered" style="width:200px; text-align:left; font-size: 95%;"
|+ style="font-size: larger;" | '''{{{jeneng}}}'''
|- class="hiddenStructure{{{gambar|}}}
| colspan="2" style="text-align:center;" | [[Gambar:{{{gambar}}}|300px| ]]<br />{{{tèksgambar}}}
|- 
! Data 1:
| {{{data1}}}
|- 
! Data 2:
| {{{data2|''tèks iki ditampilaké yèn data2 kosong''}}}
|- 
! Data 3 (didhelikaké yèn data3 kosong utawa ora ditemtokaké):
| {{{data3|}}}
|- class="hiddenStructure{{{data4|}}}
! Data 4 (larikan iki didhelikaké yèn data4 kosong utawa ora ditemtokaké):
| {{{data4|}}}
|- class="hiddenStructure{{{catatansikil|}}}
| colspan="2" style="font-size: smaller;" | {{{catatansikil|}}}
|}

Bakal dadi:

{{{jeneng}}}
[[Gambar:{{{gambar}}}|300px| ]]
{{{tèksgambar}}}
Data 1: {{{data1}}}
Data 2: tèks iki ditampilaké yèn data2 kosong
Data 3 (didhelikaké yèn data3 kosong utawa ora ditemtokaké):
Data 4 (larikan iki didhelikaké yèn data4 kosong utawa ora ditemtokaké):

Paugeran kothak info[sunting | sunting sumber]

  • Yèn kothak info panjenengan dumunung ing sisih tengen, pertimbangkan gawé ukuran ora luwih saka ukuran kaca. Watara 200 nganti 250px (piksel) minangka ukuran sing cukup becik.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]