Pitulung:Konflik panyuntingan

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Konflik panyuntingan iku kedadéyan nalika ana wong loro utawa luwih sing nyunting bebarengan marang sawijining kaca sing padha jroning wektu sing selang seling. Conto skenario:

  • Wati mencèt "sunting" ing sawijining kaca.
  • Budi mencèt "sunting" ing kaca kasebut.
  • Wati rampung nyunting lan ngeklik "Simpen kaca". Kaca kasebut kasimpen ing versi Wati.
  • Budi rampung nyunting lan ngeklik "Simpen kaca". Budi bakal nampa pesen: "konflik panyuntingan".

Kaca iki mbahas konflik panyuntingan lan carané ngatasi.

Deleng uga[besut | besut sumber]