Pitulung:Cathetan sikil

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Kaca iki isi pituduh kanggo gawé referensi nganggo tembung kunci <ref> lan <references>.

Conto gawé 1 referensi - 1 cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Miturut ilmuwan, Srengéngé iku gedhé banget <ref>Miller, E: "Srengéngé", kaca 23. Academic
Press, 2005</ref>. Ananging rembulan, iku ora pati gedhé.<ref>Smith, R: "Ukuran Rembulan", ''Jurnal Ilmuwan'', 46(78):46</ref>

====Cathetan====
<references/>

Conto gawé akèh referensi - 1 cathetan sikil[sunting | sunting sumber]

Miturut ilmuwan, Srengéngé iku gedhé banget<ref name="srengéngé">Miller, E: "Srengéngé", kaca 23. Academic
Press, 2005</ref>. Ananging rembulan, iku ora pati gedhé.<ref name="rembulan">Smith, R: "Ukuran Rembulan",
 ''Jurnal Ilmuwan'', 46(78):46</ref>. Akèh komèt sing asal saka njaba tata surya bakal mlebu jroning tata surya kanggo
ngubengi srengéngé <ref name="srengégé"/>

====Cathetan====
<references/>

Asil saka conto ka-2:
Miturut ilmuwan, Srengéngé iku gedhé banget.[1] Ananging rembulan, ora pati gedhé.[2] Akèh komèt sing asal saka njaba tata surya bakal mlebu jroning tata surya kanggo ngubengi srengéngé.[1]

Cathetan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b Miller, E: "Srengéngé", kaca 23. Academic Press, 2005
  2. ^ Smith, R: "Ukuran Rembulan", Jurnal Ilmuwan, 46(78):46

Cathetan[sunting | sunting sumber]

  • Tembung kunci <references> senadyan dipigunakaké makaping-kaping jroning kaca sing padha, nanging asilé bakal padha.
  • Saliyané tembung kunci ing ndhuwur, bisa uga digunakna {{reflist}} kanggo ngasilaké referensi.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]