Pitulung:Suntingan Prasaja

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Katrangan Katulis Katon
bisa dienggo ing sadengah papan
aksara miring ''miring'' miring
Aksara kandel '''kandel''' kandel
kandel lan miring '''''kandel & miring''''' kandel & miring
tanpa aturan wiki <nowiki>tanpa ‘’wiki’’'</nowiki> tanpa ‘’wiki’’
mung bisa dienggo ing larik pisanan
Headings (Sub Judul)

ing maneka warna ukuran

==tingkat 1==
=== tingkat 2===
==== tingkat 3====
===== tingkat 4=====

tingkat 1

tingkat 2

tingkat 3

tingkat 4
Garis bates jejeg

----


Daftar

* siji
* loro
* telu

  • siji
  • loro
  • telu
Daftar urutan

# siji
# loro
# telu

  1. siji
  2. loro
  3. telu
Daftar definisi

&#59:definisi
&#58:perkara siji
&#58:perkara loro

Definisi
perkara siji
perkara loro
Aksara wantah

  aksara lowong (‘’space’’)
  ing wiwitan larik
  agawe
  aksara-aksara wantah

aksara lowong 
ing wiwitan larik 
agawe
aksara-aksara wantah