Menyang kontèn

Widara, Sidaharja, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Widara
Désa
Widara kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Widara
Widara
Widara kapernah ing Jawa Tengah
Widara
Widara
Widara kapernah ing Indonesia
Widara
Widara
Koordhinat: 7°50′40″S 111°04′44″E / 7.8444549°S 111.0788277°E / -7.8444549; 111.0788277Koordhinat: 7°50′40″S 111°04′44″E / 7.8444549°S 111.0788277°E / -7.8444549; 111.0788277
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanSidaharja
Kodhe laladan
administrasi
33.12.14.2005

Widara iku désa ing Kacamatan Sidaharja, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Dibukak ing 2017-10-31.