Tremes, Sidaharja, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tremes
Désa
Tremes kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Tremes
Tremes
Tremes kapernah ing Jawa Tengah
Tremes
Tremes
Tremes kapernah ing Indonésia
Tremes
Tremes
Koordhinat: 7°50′04″S 111°04′22″E / 7.8345082°S 111.0728664°E / -7.8345082; 111.0728664Koordhinat: 7°50′04″S 111°04′22″E / 7.8345082°S 111.0728664°E / -7.8345082; 111.0728664
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanSidaharja
Kodhe laladan
administrasi
33.12.14.2010

Tremes iku désa ing Kacamatan Sidaharja, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)