Kebonagung, Sidaharja, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kebonagung
Désa
Kebonagung kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Kebonagung
Kebonagung
Kebonagung kapernah ing Jawa Tengah
Kebonagung
Kebonagung
Kebonagung kapernah ing Indonésia
Kebonagung
Kebonagung
Koordhinat: 7°52′16″S 111°03′39″E / 7.871039°S 111.0609438°E / -7.871039; 111.0609438Koordhinat: 7°52′16″S 111°03′39″E / 7.871039°S 111.0609438°E / -7.871039; 111.0609438
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanSidaharja
Kodhe laladan
administrasi
33.12.14.2004

Kebonagung iku désa ing Kacamatan Sidaharja, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)