Jatinom, Sidaharja, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Jatinom
Désa
Jatinom kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Jatinom
Jatinom
Jatinom kapernah ing Jawa Tengah
Jatinom
Jatinom
Jatinom kapernah ing Indonésia
Jatinom
Jatinom
Koordhinat: 7°49′25″S 111°05′05″E / 7.8236326°S 111.0847891°E / -7.8236326; 111.0847891Koordhinat: 7°49′25″S 111°05′05″E / 7.8236326°S 111.0847891°E / -7.8236326; 111.0847891
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanSidaharja

Jatinom iku désa ing Kacamatan Sidaharja, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)