Kayulaka, Sidaharja, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kayulaka
Kalurahan
Kayulaka kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Kayulaka
Kayulaka
Kayulaka kapernah ing Jawa Tengah
Kayulaka
Kayulaka
Kayulaka kapernah ing Indonésia
Kayulaka
Kayulaka
Koordhinat: 7°49′48″S 111°03′39″E / 7.8299999°S 111.0609438°E / -7.8299999; 111.0609438Koordhinat: 7°49′48″S 111°03′39″E / 7.8299999°S 111.0609438°E / -7.8299999; 111.0609438
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanSidaharja
Kodhe laladan
administrasi
33.12.14.1009

Kayulaka iku kalurahan ing Kacamatan Sidaharja, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)