Iwak Wader

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Wader)
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Wader

Wader.jpg

Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia (Kéwan)
Filum: Chordata
Kelas: Pisces
Ordo: Ostariophysi
Kulawarga: Cyprinidae
Marga: Clarias
Spesies: Siluriformes
Jeneng jinis
Wader

Iwak Wader yaiku jinis iwak kang urip ana ing kali utawa kalènan. Iwak Water kagolong jinis iwak kulawarga suku Cyprinidae lan digolongake saka jinisé dumadi loro yaiku