Iwak Wader

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Wader)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Wader

Wader.jpg

Klasifikasi ngèlmiah
Karajan: Animalia (Kéwan)
Filum: Chordata
Kelas: Pisces
Ordo: Ostariophysi
Kulawarga: Cyprinidae
Marga: Clarias
Spesies: Siluriformes
Jeneng jinis
Wader

Iwak Wader ya iku jinis iwak kang urip ana ing kali utawa kalènan. Iwak Water kagolong jinis iwak kulawarga suku Cyprinidae lan digolongake saka jinisé dumadi loro ya iku