Valladolid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Lokasi Valladolid ing Spanyol

Valladolid iku sawijining kutha ing Spanyol. Dunungé ing sisih kulon, ya iku ing Wewengkon Otonom Castile-Leon. Ing taun 2004, kutha iki nduwèni padunung 321.713 jiwa lan ambané 197,5 km&sup2, kanthi kapadhetan 1.629 jiwa/km². Kutha iki minangka kutha krajan Wewengkon Otonom Castile-Leon, lan dunungé 193 km saka kutha Madrid.

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Valladolid&oldid=972307"