Valladolid

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Lokasi Valladolid ing Spanyol

Valladolid iku siji kutha ing Spanyol. Dunungé ing sisih kulon, ya iku ing Wewengkon Otonom Castile-Leon. Ing taun 2004, kutha iki sing ndunungi 321.713 jiwa lan ambané 197,5 km&sup2, kanthi kapadhetan 1.629 jiwa/km². Kutha iki minangka kutha krajan Wewengkon Otonom Castile-Leon, lan dunungé 193 km saka kutha Madrid.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía