Aragon

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Peta Spanyol nuduhaké lokasi Aragon

Aragon iku saka pitulas wewengkon otonomi ing Spanyol. Kutha krajané ya iku Zaragoza. Aragon wewatesan karo Perancis ing sisih lor; Catalonia ing sisih wétan; Valencia ing kidul; lan karo Castile-Leon, Castile-La Mancha, La Rioja lan Navarre ing sisih kulon.

Aragon dipérang dadi telung propinsi:

Kutha utama ing Aragon ya iku:

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Aragon&oldid=1034938"