Aragon

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Peta Spanyol nuduhaké lokasi Aragon

Aragon iku saka pitulas wewengkon otonomi ing Spanyol. Kutha krajané yaiku Zaragoza. Aragon wewatesan karo Perancis ing sisih lor; Catalonia ing sisih wétan; Valencia ing kidul; lan karo Castile-Leon, Castile-La Mancha, La Rioja lan Navarre ing sisih kulon.

Aragon dipérang dadi telung provinsi:

Kutha utama ing Aragon yaiku:

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía