Castile-La Mancha

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Peta Spanyol nuduhaké lokasi Castile-La-Mancha

Castilla-La-Mancha kuwi sawijining wilayah otonomi Spanyol kang jembaré 79.463 km² lan populasi 1.977.304 jiwa (2007). Ibukuthané yakuwi Toledo.

Provinsi-provinsi:


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Castile-La_Mancha&oldid=819953"