Toledo, Spanyol

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Lokasi Toledo
Sawijining dalan ing Toledo

Toledo iku sawijining kutha ing Spanyol kanthi padunung 75.000, minangka kutha historis kang ndarbèni akèh monumèn. Kutha iki wigati banget wiwit jaman Romawi nganti abad ka-18. Kutha iki naté dadi pusat kabudhayan lan pangetahuan Islam. Saiki minangka kutha krajan Castilla-La Mancha lan provinsi Toledo.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Toledo,_Spanyol&oldid=974387"