Toledo, Spanyol

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Lokasi Toledo
Sawijining dalan ing Toledo

Toledo iku sawijining kutha ing Spanyol kanthi padunung 75.000, minangka kutha historis kang ndarbèni akèh monumèn. Kutha iki wigati banget wiwit jaman Romawi nganti abad ka-18. Kutha iki naté dadi pusat kabudhayan lan pangetahuan Islam. Saiki minangka kutha krajan Castilla-La Mancha lan provinsi Toledo.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Toledo,_Spanyol&oldid=974387"