Kapuloan Baleares

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kapuloan Balears dumunung ing sisih wétan-lor Spanyol Dharatan

Kepulauan Balears (basa Katalan: Illes Balears, basa Spanyol: Islas Baleares) iku wewengkon otonomi Spanyol kang dumunung ing Laut Tengah. Kutha krajané ya iku Palma de Mallorca. Pulo-pulo utama sekaligus tujuan wisata ing wewengkon iki ya iku pulo Mallorca, Minorca, Ibiza, lan Formentera. Kapuloan Balearic nduwèni siji propinsi kang jenengé Illes Balears.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Wikivoyage   Pirsani pandhuan wisata Kapuloan Baleares ing Wikivoyage


Wilayah otonomi Spanyol (comunidades autónomas) Gendéra Spanyol
Andalusia | Aragon | Asturias | Kapuloan Baleares | País Vasco | Kapuloan Canary | Cantabria | Castile–La Mancha | Castile–Leon | Catalunya | Extremadura | Galicia | Madrid | Murcia | Navarra | La Rioja | Valencia | Ceuta | Melilla | Plazas de soberanía