Palma de Mallorca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca iku sawijining kutha gedhé dhéwé ing Kapuloan Baleares, Spanyol. Kutha iki ndarbèni sing ndunungi punjul 337.000 jiwa (2004).

Pranala njaba[besut | besut sumber]