Palma de Mallorca

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca iku sawijining kutha paling gedhé ing Kapuloan Baleares, Spanyol. Kutha iki ndarbèni padunung luwih saka 337.000 jiwa (2004).

Pranala jaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Palma_de_Mallorca&oldid=957775"