Palma de Mallorca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca iku siji kutha gedhé dhéwé ing Kapuloan Baleares, Spanyol. Kutha iki ndarbèni sing ndunungi punjul 337.000 jiwa (2004).

Pranala njaba[besut | besut sumber]