Palma de Mallorca

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca kuwi sawijining kutha paling gedhé ing Kapuloan Baleares, Spanyol. Kutha iki ndarbèni pedunung luwih saka 337.000 jiwa (2004).


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Palma_de_Mallorca&oldid=819973"