Palma de Mallorca

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca iku sawijining kutha paling gedhé ing Kapuloan Baleares, Spanyol. Kutha iki ndarbèni padunung luwih saka 337.000 jiwa (2004).

Pranala njaba[besut | besut sumber]