Menyang kontèn

Tlagareja, Pagak, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Tlagareja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiTlogorejo
Tlagareja kapernah ing Kabupatèn Malang
Tlagareja
Tlagareja
Tlagareja kapernah ing Jawa Wétan
Tlagareja
Tlagareja
Tlagareja kapernah ing Indonesia
Tlagareja
Tlagareja
Koordhinat: 8°12′19″S 112°30′04″E / 8.20517°S 112.50121°E / -8.20517; 112.50121Koordhinat: 8°12′19″S 112°30′04″E / 8.20517°S 112.50121°E / -8.20517; 112.50121
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPagak
Kodhe laladan
administrasi
35.07.02.2006

Tlagareja iku désa ing Kacamatan Pagak, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.