Menyang kontèn

Sumber Manjing Kulon, Pagak, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sumber Manjing Kulon
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumber Manjing Kulon
Sumber Manjing Kulon kapernah ing Kabupatèn Malang
Sumber Manjing Kulon
Sumber Manjing Kulon
Sumber Manjing Kulon kapernah ing Jawa Wétan
Sumber Manjing Kulon
Sumber Manjing Kulon
Sumber Manjing Kulon kapernah ing Indonesia
Sumber Manjing Kulon
Sumber Manjing Kulon
Koordhinat: 8°18′01″S 112°29′17″E / 8.30026°S 112.48817°E / -8.30026; 112.48817Koordhinat: 8°18′01″S 112°29′17″E / 8.30026°S 112.48817°E / -8.30026; 112.48817
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPagak
Kodhe laladan
administrasi
35.07.02.2001

Sumber Manjing Kulon iku désa ing Kacamatan Pagak, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.