Menyang kontèn

Sumberkerta, Pagak, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Sumberkerta
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSumberkerto
Sumberkerta kapernah ing Kabupatèn Malang
Sumberkerta
Sumberkerta
Sumberkerta kapernah ing Jawa Wétan
Sumberkerta
Sumberkerta
Sumberkerta kapernah ing Indonesia
Sumberkerta
Sumberkerta
Koordhinat: 8°16′50″S 112°32′28″E / 8.28058°S 112.54109°E / -8.28058; 112.54109Koordhinat: 8°16′50″S 112°32′28″E / 8.28058°S 112.54109°E / -8.28058; 112.54109
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPagak
Kodhe laladan
administrasi
35.07.02.2003

Sumberkerta iku désa ing Kacamatan Pagak, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.