Gampingan, Pagak, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Gampingan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiGampingan
Gampingan kapernah ing Kabupatèn Malang
Gampingan
Gampingan
Gampingan kapernah ing Jawa Wétan
Gampingan
Gampingan
Gampingan kapernah ing Indonésia
Gampingan
Gampingan
Koordhinat: 8°11′48″S 112°32′00″E / 8.1968°S 112.53336°E / -8.1968; 112.53336Koordhinat: 8°11′48″S 112°32′00″E / 8.1968°S 112.53336°E / -8.1968; 112.53336
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPagak
Kodhe laladan
administrasi
35.07.02.2007

Gampingan iku désa ing Kacamatan Pagak, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)