Menyang kontèn

Pandhanreja, Pagak, Malang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pandhanreja
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPandanrejo
Pandhanreja kapernah ing Kabupatèn Malang
Pandhanreja
Pandhanreja
Pandhanreja kapernah ing Jawa Wétan
Pandhanreja
Pandhanreja
Pandhanreja kapernah ing Indonesia
Pandhanreja
Pandhanreja
Koordhinat: 8°17′15″S 112°31′01″E / 8.2875°S 112.51685°E / -8.2875; 112.51685Koordhinat: 8°17′15″S 112°31′01″E / 8.2875°S 112.51685°E / -8.2875; 112.51685
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Wétan
KabupatènMalang
KacamatanPagak
Kodhe laladan
administrasi
35.07.02.2002

Pandhanreja iku désa ing Kacamatan Pagak, Kabupatèn Malang, Jawa Wétan.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.