Tengger, Puhpelem, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tengger
Désa
Tengger kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Tengger
Tengger
Tengger kapernah ing Jawa Tengah
Tengger
Tengger
Tengger kapernah ing Indonésia
Tengger
Tengger
Koordhinat: 7°45′48″S 111°15′28″E / 7.7634141°S 111.2576745°E / -7.7634141; 111.2576745Koordhinat: 7°45′48″S 111°15′28″E / 7.7634141°S 111.2576745°E / -7.7634141; 111.2576745
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPuhpelem
Kodhe laladan
administrasi
33.12.25.2005

Tengger iku désa ing Kacamatan Puhpelem, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)