Puhpelem, Puhpelem, Wanagiri

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Puhpelem
Désa
Puhpelem kapernah ing Kabupatèn Wanagiri
Puhpelem
Puhpelem
Puhpelem kapernah ing Jawa Tengah
Puhpelem
Puhpelem
Puhpelem kapernah ing Indonésia
Puhpelem
Puhpelem
Koordhinat: 7°45′36″S 111°16′21″E / 7.7600794°S 111.2725789°E / -7.7600794; 111.2725789Koordhinat: 7°45′36″S 111°16′21″E / 7.7600794°S 111.2725789°E / -7.7600794; 111.2725789
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènWanagiri
KacamatanPuhpelem
Kodhe laladan
administrasi
Masalah skrip: Fungsi "getRawValue" ora ana.

Puhpelem iku désa ing Kacamatan Puhpelem, Kabupatèn Wanagiri, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)